طرز تهیه خاویار بادمجان

طرز تهیه خاویار بادمجان

طرز تهیه خاویار بادمجان با یکی از غذا های سایت دست پز در خدمت شما هستیم غذای که امروز برای شما پست کردیم به نام خاویار بادمجان است. خاویار بادمجان یکی از پیش‌غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که طعمی لذیذ و خاص دارد. این غذای سنتی که به‌خصوص در فصل تابستان و زمانی که […]

طرز تهیه خاویار بادمجان

طرز تهیه خاویار بادمجان

با یکی از غذا های سایت دست پز در خدمت شما هستیم غذای که امروز برای شما پست کردیم به نام خاویار  بادمجان است.

خاویار بادمجان یکی از پیش‌غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که طعمی لذیذ و خاص دارد.

این غذای سنتی که به‌خصوص در فصل تابستان و زمانی که بادمجان به وفور در بازار موجود است، تهیه می‌شود،

بافتی نرم و طعمی دودی دارد که می‌تواند به‌عنوان یک میان‌وعده یا پیش‌غذا در کنار نان تازه و سبزیجات سرو شود.

در اینجا طرز تهیه خاویار بادمجان را به‌طور کامل برای شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای 4 نفر:

  • بادمجان متوسط 4 عدد
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یا روغن مایع به مقدار کافی
  • سرکه یا آب‌لیمو 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • آویشن یا پونه خشک (اختیاری) به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

1.آماده‌سازی بادمجان‌ها: ابتدا بادمجان‌ها را خوب شسته و از قسمت‌های انتهایی آن‌ها (دم بادمجان) جدا کنید.

برای اینکه بادمجان‌ها تلخی خود را از دست بدهند، می‌توانید پوست آن‌ها را کمی جدا کرده یا به صورت حلقه‌های نازک خرد کنید.

برای تلخ‌زدایی، بادمجان‌ها را در یک کاسه بزرگ ریخته و روی آن‌ها نمک بپاشید. سپس اجازه دهید حدود 30 دقیقه بمانند

تا تلخی آن‌ها گرفته شود. بعد از این مدت، بادمجان‌ها را با آب سرد بشویید.

2.سرخ کردن بادمجان‌ها: در یک تابه بزرگ، مقداری روغن بریزید و آن را گرم کنید.

سپس بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید تا رنگ آن‌ها طلایی و نرم شود. توجه داشته باشید

که بادمجان‌ها به‌خاطر جذب زیاد روغن ممکن است کمی چرب شوند، بنابراین پس از سرخ کردن،

آن‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

 

3.تفت دادن پیاز و سیر: در تابه دیگری کمی روغن بریزید و پیاز را پس از خرد کردن به آن اضافه کنید.

پیاز را تا زمانی که نرم و طلایی شود تفت دهید. سپس سیر خرد شده

را به پیاز اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید تا عطر سیر به مشام برسد.

 

طرز تهیه خاویار بادمجان

4.اضافه کردن ادویه‌ها: در این مرحله زردچوبه را به پیاز و سیر اضافه کنید و اجازه دهید به مدت چند دقیقه تفت بخورد

تا عطر آن آزاد شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ آن باز شود و طعم خامی رب گرفته شود.

 

 

5.پوره کردن بادمجان‌ها: بادمجان‌های سرخ‌شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید. سپس با کمک یک چنگال یا مخلوط‌کن،

بادمجان‌ها را به‌طور کامل پوره کنید تا ترکیب یکدستی به‌دست آید. این مرحله بسته به سلیقه‌تان می‌تواند به صورت دستی یا با استفاده از غذاساز انجام شود.

 

 

6.چاشنی‌دار کردن: در این مرحله، نمک، فلفل سیاه، سرکه یا آب‌لیمو را به پوره بادمجان اضافه کنید. این مواد باعث می‌شوند

تا طعم خاویار بادمجان بهتر و متعادل‌تر شود. برای طعم‌دهی بیشتر می‌توانید

از کمی آویشن خشک یا پونه نیز استفاده کنید. همه مواد را به خوبی مخلوط کرده و اجازه دهید تا طعم‌ها به خوبی به خورد هم بروند.

 

 

7.پخت نهایی: حالا که همه مواد با هم ترکیب شدند، ترکیب خاویار بادمجان را به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید

تا به خوبی جا بیفتد و طعم‌ها با هم هماهنگ شوند. این مرحله باعث می‌شود تا خاویار بادمجان شما طعمی خوشمزه و غنی پیدا کند.

 

 

8.سرو کردن: خاویار بادمجان را در یک ظرف مناسب بریزید و با کمی روغن زیتون و سبزیجات معطر مانند گشنیز یا جعفری تزیین کنید.

این پیش‌غذا معمولاً با نان تازه (مثل بربری یا سنگک) سرو می‌شود.

همچنین می‌توانید این غذای لذیذ را به‌عنوان چاشنی در کنار غذاهای مختلف یا با سبزیجات تازه مصرف کنید.

نکات مهم:

  • در صورت تمایل، می‌توانید به جای سرخ کردن بادمجان‌ها، آن‌ها را کبابی کنید. برای این کار کافی است بادمجان‌ها را روی گاز یا در فر گریل کنید تا پوست آن‌ها سیاه شود. سپس آن‌ها را پوست بکنید و به مراحل بعدی بروید.
  • اگر خواستید خاویار بادمجان شما طعمی دودی پیدا کند، می‌توانید بادمجان‌ها را قبل از پوره کردن روی شعله مستقیم گاز کباب کنید.
  • این غذا به‌خاطر استفاده از روغن زیاد می‌تواند کمی چرب شود، بنابراین اگر می‌خواهید خاویار بادمجان شما سبک‌تر باشد، میزان روغن را کاهش دهید.

خاویار بادمجان یک پیش‌غذای ساده، خوشمزه و سالم است که می‌توانید آن را به‌عنوان یک خوراک خوش‌طعم در هر وعده غذایی سرو کنید.

طعم دودی و ترکیب مواد ساده اما لذیذ آن، می‌تواند همه افراد را شگفت‌زده کند.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 3 =

شما چه امتیازی به این پست می هید

مطالب مشابه

قورمه‌بادمجان خورشتی اصیل و محبوب...
تولید محتوی
سبزی‌پلو با ماهی؛ غذای سنتی...
تولید محتوی
خوراک قیمه لپه: غذای ایرانی...
تولید محتوی
طرز تهیه کوکوی ساده|دست پز
نویسنده سایت
طرز تهیه کباب دیگی
نویسنده سایت